ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΕΒΙΑΣ
- Τα προϊόντα ΣΤΕΒΙΑΣ αναμένονται να γίνουν 10 δισεκατομμύρια δολάρια στην βιομηχανία.
- Τα εκχυλίσματα ΣΤΕΒΙΑΣ μπορεί να είναι 200 έως 400 φορές πιο γλυκά από τη ζάχαρη.
- Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν εγκρίνει τη ΣΤΕΒΙΑ για χρήση σε τρόφιμα και ποτά.
- Η ΣΤΕΒΙΑ αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες και έχει σταθερό pH, το οποίο το καθιστά ιδανικό για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα από προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου